Bedrijf met nederlandse roots

Ons Team

Het leukste van mijn vak vindt ik het adviseren van prospects en klanten met betrekking tot hun wensen. Vaak is het moeilijk om de juiste informatie los te krijgen, maar door er tijd aan te geven en samen met de vrouw of man te praten over haar/zijn wensen kom je vaak tot een duidelijk wensenpakket. Soms moet je dan het nodige aanpassen in Easy All-In, maar veel vaker past het binnen de modulaire opbouw van Easy All-In. Dit werk doe ik al vele jaren met plezier en samen met Ronald en Henriëtte vormen we een hecht team, die goede adviezen en een goede service voorop hebben staan.

Wim Verweij
CEO

Het maakt mij altijd blij wanneer een product, gemaakt door ons team, een toegevoegde waarde heeft voor een klant. Iets nuttig maken, daar droomt iedereen van!

Ronald Appeltants
Developer

Als Virtueel Assistent ben ik al een geruime tijd werkzaam binnen Easy-Flow met veel plezier. Alle teksten die je leest, of het nu op LinkedIn is of op de website, komen van mijn hand. Hierbij ga ik, in overleg met Wim natuurlijk, geen onderwerp uit de weg en hoop zo onze volgers boeiende, heldere en af en toe enigszins scherpe artikelen voor te schotelen. Zodat Easy-Flow Software zichtbaar blijft en Wim en Ronald hun “ding” kunnen doen en jou de beste adviezen en service kunnen geven. Want eerlijk is eerlijk… van Software heb ik geen kaas gegeten.

Henriette Willemse
Virtueel assistent