Software die het gehele behandeltraject van de patiënt begeleidt van A tot Z.

Ben je op zoek naar een software pakket waar je als kliniek mee uit de voeten kan? Zonder te veel te betalen? Zonder extra cursussen? Een pakket waar jouw medewerkers en behandelaars direct mee aan de slag kunnen?

Easy-Flow Clinic is speciaal gemaakt voor de kleinere klinieken.

Als kleinere kliniek zijn de kosten van de beschikbare ziekenhuispakketten veel te hoog, terwijl je wel dezelfde functionaliteiten nodig hebt. Easy-Flow Clinic voorziet jou hiervan en begeleidt het gehele traject van de patiënt, van intake tot behandeling. En dit alles voor een realistische prijs.

Stappenplan:

Marketing en documentatie:

Algemene documentatie of specifieke documentatie toe sturen? Bij interesse van een potentiële cliënt start het voortraject. Met een simpele handeling stuur jij de gevraagde documentatie per mail en het systeem houdt bij wie welke documentatie heeft gehad en het na bellen kan beginnen. Wil je nieuwsbrieven versturen? Het systeem is voorzien van een adressenbestand die je via een CSV bestand makkelijk kunt implementeren in je marketing software en je e-mail marketing.

Consult:

Met alleen een naam en een e-mailadres ga je het niet redden. Easy-Flow Clinic biedt de mogelijkheid om de patiënt thuis al een intake formulier in te laten vullen. Deze gegevens worden automatisch in de anamnese opgenomen. Zo houden jij en je collega’s meer tijd over voor specifieke, op de behandeling gerichte vragen.

Anamnese:

Met Easy-Flow Clinic hoef je als arts nu alleen specifieke vragen in te vullen op basis van de anamnese, om vervolgens tot een diagnose te komen en een behandeling te kiezen. Voor elk type behandeling is het mogelijk een (zelf te definiëren) protocol aan te maken, die aangevuld wordt met specials. De secretaresse kan op basis hiervan gelijk een offerte samen met een behandelovereenkomst sturen naar de patiënt. De anesthesist kan binnen de anamnese zijn/haar bemerkingen en goed/afkeuringen toevoegen.

Facturering:

Bij goedkeuring van de patiënt, wordt de status van de offerte gewijzigd in een order en kan er een (voorschot)factuur worden gemaakt.

Planning:

Met onze software kun je zowel de ruimtes, apparatuur en medewerkers in één keer plannen, wel zo makkelijk…

Medisch dossier:

Alle informatie wordt gedurende het gehele behandeltraject opgeslagen en direct oproepbaar in het medisch dossier van de patiënt. Evenals röntgenfoto’s, operatieverslag, nazorgverslagen, BTW-formulier, in- en uitgaande mails en andere externe documenten. Met 1 klik een direct overzicht.

Een kliniek is een complexe organisatie, die vaak moeite heeft om in alle behoefte te voorzien met standaard software. Daarom heb je met Easy-Flow Clinic de mogelijkheid om de software – tegen betaalbare kosten – aan te passen aan de specifieke eisen en wensen van jouw kliniek.

Wanneer je de eisen en wensen van je organisatie aan ons kenbaar maakt, kunnen we samen bekijken wat er standaard al kan en wat er nog aan toegevoegd of verandert moet worden, zodat de software aan jouw eisen en wensen voldoet.

Meer weten over Easy-Flow Clinic?

Vraag vrijblijvend documentatie aan en via onze TeleConsult module laten wij jou graag zien wat de mogelijkheden van Easy-Flow Clinic zijn.

Stuur ons een mail.