Als het toch niet voldoet aan jouw eisen en wensen?

Standaard software voldoet in veel gevallen, maar je bent verplicht om je organisatie af te stemmen op de mogelijkheden die deze software je biedt, zoveel mogelijk zonder dat dit afbreuk doet aan de werkwijze van de organisatie. Echter je komt er toch achter dat het niet meer (volledig) voldoet aan jouw wensen en eisen. Hoe dan nu verder?

Easy-Flow software is er voor jou… wij helpen je verder. Vaak kun je de problematiek uitstekend verwoorden, maar leg dan nog maar eens aan een programmeur uit wat de bedoeling is. Samen gaan wij de doelstelling -procesmatig- uitwerken, tot we tot de juiste oplossing gevonden hebben die voldoet aan je eisen en wensen. We zetten dat schematisch op papier, zodat we aan onze programmeer afdeling kunnen vragen of de voorgestelde oplossing te maken is.

Vervolgens krijg je de offerte en kan je de afweging maken of de kosten opwegen tegen de baten, want alleen jij kan dit bepalen.

Dit gehele proces is volledig vrijblijvend tot op het moment dat jij ons opdracht geeft om de geboden oplossing te realiseren. Ook dit is onderdeel van onze service.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Mail ons dan direct.