Easy-Flow Software

Easy-Flow Software is ontstaan met de samenwerking van mij, Wim Verweij, en een goede vriend, die helaas heel plotseling is overleden. Na jaren bij IBM en later als zelfstandig consultant te hebben gewerkt, ben ik 9 jaar geleden met Easy-Flow Software begonnen. Het is nu niet meer voor te stellen, maar werken in Cloud was toen betrekkelijk nieuw. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder.

In de jaren dat ik als consultant werkzaam was, viel het me op dat de meeste software geschreven wordt vanuit het standpunt van de programmeur of de software engineer. Het product deed dan wel waarvoor het bedoeld was, echter vaak niet erg gebruiksvriendelijk. Om goed gebruik te kunnen maken van de software was het een must om aparte opleidingen hiervoor te volgen. Daarnaast werd vaak gekeken naar een specifieke applicatie, maar helaas niet of onvoldoende hoe het paste in de workflow van de organisatie.

De laatste jaren voor de start van Easy-Flow Software, heb ik gewerkt met een software pakket voor Nucleaire Geneeskunde in ziekenhuizen. Daar werd streng protocollair gewerkt volgens de toen geldende eisen. En kijkend naar de paramedisch zorgsector viel het mij op dat veel softwarepakketten puur administratief opgezet waren en nog nauwelijks in de Cloud werkzaam.

Dat was voor mij hèt moment om met Easy-Flow Software te beginnen, maar dan vanuit de werkwijze van behandelaars. Voor een behandelaar staat een client centraal, dat moest het dus ook voor de software worden. Samen met mijn business partner, mijn goede vriend dus, hebben we Easy-Flow Software steeds verder uit ontwikkelt tot het pakket wat het nu is.

Na zijn overlijden ben ik op zoek gegaan naar één of meerdere partners die qua denkwijze op dezelfde lijn zitten, voor het onderhouden en verder ontwikkelen van Easy-Flow Software. Deze partner heb ik gevonden in eSoftware Solutions. Samen met Paulius Davydavičius en zijn medewerkers zijn we al weer een geruime tijd bezig met de verdere ontwikkeling van Easy-Flow Software. We vormen een hecht team met korte lijnen, zodat we snel kunnen anticiperen op alle dingen die op ons pad komen.

eSoftware Solutions

Wij zijn een jong en innovatief softwarebedrijf dat meebeweegt met de ontwikkelingen in de digitale wereld. Daarbij richten we ons niet op de hele markt, maar bedenken we maatwerkoplossingen voor je specifieke probleem. Bijvoorbeeld omdat bestaande software niet aansluit op de bedrijfsprocessen of omdat het niet volledig biedt wat je nodig heeft.

Wij zijn er, juist in deze tijd, voor bedrijven die (een deel van ) hun werkprocessen willen digitaliseren. Denk hierbij aan applicaties en web portalen op maat, data koppelingen, systeemintegraties maar ook mobiele apps en onderhoud behoren tot de mogelijkheden.

Onze kracht is laagdrempelige, gebruiksvriendelijke oplossingen te realiseren voor specifieke vraagstukken.

We beginnen en eindigen altijd bij jou! Door de juiste, soms kritische, vragen te stellen, brengen we in kaart wat je wensen zijn en waar je tegenaan loopt. Met onze uitgebreide kennis en ervaring gaan we dan aan de slag voor een totaaloplossing waarin de wensen verwerkt zijn en die eenvoudig te integreren is in de bestaande processen. Uiteindelijk komen we weer bij je terug om het eindresultaat te bespreken. Zo werken we al enige tijd samen met Easy-Flow Software en we bespreken graag met je wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Overigens kun je ook altijd bij ons terecht met volledig nieuwe ideeën.

eSoftware Solutions.