Support op de manier die bij jou past, die jou door de software heen begeleidt.

Waar ben je zonder goede en duidelijke support? Support die past bij jou? Die jouw vragen snel en accuraat beantwoord? Of je nu start met de software of al een “pro” bent, met Easy-Flow Support heb je altijd de juiste feedback en ondersteuning bij de hand.

Onze Easy-Flow Support begint bij het begin…ADVIES. Advies is te allen tijde vrijblijvend. Dit doen wij door goed naar jou te luisteren, naar jouw wensen en jouw ideeën. De samenstelling van componenten binnen Easy-Flow Medic of Easy-Flow Clinic is namelijk bepalend voor het werk wat jij er mee wilt doen.

En wat als je start met de software? Uiteraard staan wij ook dan voor jou klaar. Met behulp van onze TeleConsult software richten we samen de software in, zodat jij de software zoveel mogelijk op jouw manier kunt gebruiken. Doordat Easy-Flow producten zeer gebruiksvriendelijk zijn, kun jij meteen van start, zonder een speciale (vaak veel te dure) cursus. Tijdens deze opstartfase ga je vragen krijgen, uiteraard zelfs. Ook dan zijn wij er voor jou, samen nemen we jouw vragen door en beantwoorden wij deze, via TeleConsult. Kan je vraag niet wachten? Dan bel of mail je ons en wij komen zo snel mogelijk met het antwoord bij je terug.

Na deze startersfase ben je al een aardige “pro” geworden met het programma. En juist dan kom je er achter dat je wat wilt veranderen of dat je een specifieke functie mist of vergeten bent. Onze support is er ook dan voor jou. Bel of mail ons met een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van wat je wenst, liefst onderbouwd met een print screen zodat wij beeld hebben bij wat je bedoelt en je antwoord kan je snel tegemoet zien. Je programma moet foutloos werken. Echter waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Gelukkig komen deze foutjes nauwelijks voor, foutjes die niet of te laat zijn opgemerkt. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan heeft dat bij ons de eerste prioriteit. Omschrijf zo gedetailleerd mogelijk het probleem, bij voorkeur onderbouwd met een print screen en wij gaan direct op zoek naar een oplossing

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Mail ons dan direct.