Testimonia

Mevr. F.M. Schräder, GZ-Haptotherapeut

Sinds enkele jaren gebruik ik naar alle tevredenheid de software van Easy-Flow. Ondanks dat ik al zeer tevreden ben, wordt de software stelselmatig verbeterd. De software is zeer prettig vanwege het grote gebruikersgemak en de lage kosten. En bij vragen e.d. is er snel en direct contact met een van de medewerkers.

Angelique Esser, Haptotherapeute

Sinds 04-05-2012 gebruik ik het software pakket van Easy flow. In aanvang een eenvoudig pakket, wat op een natuurlijke en logische manier te gebruiken was. Inmiddels is het pakket uitgebreid en qua vormgeving veranderd. Er zijn steeds meer functies ter beschikking gekomen, die handig en nodig zijn bij het voeren van een eigen praktijk. En de ontwikkelingen blijven doorgaan en worden afgestemd aan de eisen die deze tijd stelt. Ik ben een fan van het eerste uur van dit pakket, eenvoudig, doeltreffend, makkelijk in gebruik en met korte lijnen naar de ontwikkelaars als er iets aan de hand is. Ik gebruik het pakket in de Cloud, wat maakt dat ik overal kan inloggen, handig als ik iets moet opzoeken of als ik thuis wil werken.

Marcel van Duursen, Haptotherapeut praktijk voor haptotherapie Deurne

Ik ben erg tevreden over mijn easy-flow pakket als haptotherapeut. Het werkt heel praktisch, intuïtief en snel. Er zitten niet te veel toeters en bellen op en als je dat wel wil heb ik de ervaring dat het bedrijf snel tot een oplossing komt. De service is snel, en zeer betaalbaar. Sowieso vind ik de prijs-kwaliteit verhouding erg gunstig, een heel betaalbaar pakket wat gevoon doet wat nodig is: je werkzaamheden administreren, factureren en aanmanen, goede overzichten, prima zoek functies. Kortom, ik ben een tevreden klant!

Colette Möhlmann-Zwinkels, Sana

Lange tijd was ik van plan om mijn dossiervorming te digitaliseren. Via via kwam ik bij Easy-Flow terecht. Ik zag er als een berg tegenop. Wim Verweij van Easy-Flow heeft mij over de streep getrokken met de belofte om mij stap voor stap te helpen. Deze belofte heeft hij waargemaakt. Stapje voor stapje leerde ik op afstand, via Teamviewer, het systeem kennen. Het systeem werd helemaal naar mijn wensen ingericht en veranderingen die ik wenste vaak dezelfde dag nog aangebracht. Goede service en prettige begeleiding.

Richard Wieland, Huisarts en complementair arts.

Voor mij is Easy-Flow Paramedic een goed en betrouwbaar programma met een geweldige ondersteuning Als huisarts ben ik op landelijk niveau bezig geweest met automatisering van huisartsen. Ik heb aan de basis gestaan van een Huisartsinformatiesysteem. Maar door verandering van mijn werkzaamheden was ik aan vernieuwing toe en heb lang en kritisch gezocht naar een nieuw administratiesysteem. Na het lezen van de website en een uitgebreid gesprek met Wim Verweij heb ik voor Easy-Flow gekozen. Het is een prettig uitziend programma dat toen al in die form aan veel van mijn eisen leek te voldoen, ik hoefde mij geen zorgen te maken over back-up en eigenhandig geklungel met updates, dit wordt op afstand geregeld, evenals hulp bij sporadische problemen. Μet mijn bril van ervaren gebruiker had ik wel wat aanmerkingen over het gebruikersgemak. Maar in overleg met Wim Verweij en Dick Holthuijsen zijn inmiddels veel van mijn wensen ingewilligd en dan ook nog eens in een verrassend korte tijd. Door de open communicatie ben ik zeer tevreden over wat nu de nieuwe versie is geworden. Zo is voor mij de workflow enorm verbeterd. En natuurlijk zal ik het programma kritisch blijven volgen, en mijn opmerkingen meegeven. Mijn complimenten aan het bedrijf!